Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Bepácoltam 4 kg marhanyakat...

Bepácoltam 4 kg marhanyakat (ketchup, mustár, só, bors, étolaj) - de elhalasztódik az evészet.Pácolva nyersen tegyem a fagyasztóba, vagy süssem meg, és utána fagyasszam?

Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 03:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%

9-es: a fagyasztott húsnál csak annyi a trükk, hogy nem szabad mikróban, vagy más módon gyorsan felolvaszani, a normál hütöbe kell tenni és megvárni, amíg magától felenged. Így nem lesz más állaga, mint a friss húsoknak.

Emellett az egy elterjedt téveszme, hogy nem szabad sót tenni a pácba, ettöl semmi baja sem lesz az ételnek.

2020. okt. 4. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
1 hétre simán lehet olyat csinálni, hogy a bepácolt húsokat további olajos páclével feltöltöd egy tepsiben úgy, hogy ellepje. Természetesen hűtőbe rakod.
2020. okt. 4. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!