Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen ételt csomagoljak ami...

Milyen ételt csomagoljak ami nem büdös?

Figyelt kérdés

Jó furán hangzik, de munkahelyemen kis ebédlőnk van es nem akarom hogy ha kinyitom a kis kajadobozomat büdi legyen. Tegnap rakottat vittem de nagyon durva volt a szaga így meg se ettem:D

Milyen ételek vannak amik nem olyan kellemetlenek?


nov. 17. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Minden finom etelnek kellemes illata van, legyen az barmennyire is eros aromaju.


Ami budos, az a romlott etel.

nov. 17. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én azokat az ételeket, amiket szeretek, nem érzem büdösnek... Még a halat és a hagymát sem.

Az a gondod, hogy másokat zavar az "ételszag", vagy téged zavar?

Én simán vittem szardíniás szendvicset a suliba is, nem érdekelt, ki mit gondol róla, mert én nagyon szeretem. (De sosem szólt senki sem, hogy zavarná. Mások is vittek pl. kolbászosat, annak is elég intenzív az illata.)

Ha téged zavar, akkor ne vigyél fokhagymás, hagymás, halas kaját.

nov. 17. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ételnek ételszaga van és ez egy étkezőben kellemesebb és elfogadottabb, mintha légfrissítő, parfüm, vagy fertőtlenítőszer szaga lengedezne.

De tessék:

Rántotta 2 kenyér között, mákos/diós/túrós tészta, vagy egyéb tésztafélék, krumpli natúr hússal, rántott hús, zöldborsó főzelék, levesek, szendvics sajt és főtt tojás nélkül, gombóc, ...stb.

A lényeg, ha erre kényes vagy, hogy ne legyen a kajád fokhagymás, vagy önmagában erős szagú, mint pl. a héjas főtt tojás, vagy a nyers savanyú káposzta. Kelkáposzta vagy karalábé főzeléket se vigyél.

nov. 17. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha konkrétan van ebédlőtök, akkor miért lenne gond az ételszag?


Nyilván egy olyan heylen, ahol kénytelen lennél bent az irodában enni, oda nem vinnék fokhagymás, vagy erősen hagymás kaját.

De egy étkezőkonyhában semmiféle problémát nem okoz az ételszag - szerintem. :)

nov. 17. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a káposzta és a hal kerülendő, a többi általában tolerálható ha van a konyhának ajtaja.
nov. 18. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek,én is pont így vagyok.Én munkába viszek magammal 2-3 szendvicset (teljes kiőrlésű kenyeret szoktam humusszal,vagy sajttal/csirkemellfelvágottal,meg új kedvencem a zöldségkrém).Ezek mind szagtalanok (max a csirkemell felvágottnak érzem kicsit a szagát,de nem vészes).Ezenkívűl viszek magammal egy doboz salátát (aminek az alapja általában bonduelles zöldségkonzerv,vagy tofu,vagy paradicsomos mozarellasaláta).Amúgy én nagyon megszerettem ezeket a konzerveket,csak összekeverem egy kis tejföllel meg fűszerekkel és 2 perc alatt megcsinàlom.Lehet,hogy nem olyan egészséges,mint a friss,de legalàbb magas a rosttartalma és alacsony a kalóriatartalma,és nincs benne cukor.Nem tudom miket szeretsz,de mondjuk a palacsinta is jó csomagolható,nem büdös.
nov. 21. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!