Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A csirke felső combot hol...

A csirke felső combot hol vágjátok be ?

Figyelt kérdés
Rántani gondoltam, de többször jártam már úgy, hogy véres marad a közepe. Ha bevágjátok, akkor egyszer vágtok a bőr felől a csontig ? Vagy esetleg kétszer is vágjátok ?

#felső comb ,
2021. ápr. 11. 22:02
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Nehezebben sül meg.

Ha letakarod a serpenyőt, akkor nem lesz véres a csontnál.

(+Sokkal több a sütési ideje is.)

2021. ápr. 11. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
Hirtelen az jutott eszembe, hogy bedobom húslevesbe, majd félúton kiveszem, aztán majd abból rántok.
2021. ápr. 11. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

De mi értelme van kirántani, ha már a levesbe megfőtt?

Akkor ehetitek főtten is,nem is lesz ugyanolyan az íze +levet ereszt, ami elég gáz olajban ugyebár.

Le kell takarni, És tovább kell sütni, ez a titka.

2021. ápr. 11. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

A csirke felső combot hol vágjátok be ?


Ahol épp megéhezek!

2021. ápr. 12. 00:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Siman kicsontozhatod es akkor biztosan nem lesz veres a csont mellett. Csontot pedig belefozheted a levesbe.
2021. ápr. 12. 06:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Akkor lesz a rántott csirkecomb puha, omlós, szaftos, ha nem vagdosod be, hanem picit lassabban, jórészt fedő alatt sütöd át.
2021. ápr. 12. 07:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
Filézd ki és úgy rántsd ki.Vendeglatásban ha csontos meg szokták párolni es úgy panírozzák sütik.
2021. ápr. 12. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

"Hirtelen az jutott eszembe, hogy bedobom húslevesbe, majd félúton kiveszem, aztán majd abból rántok."

És kapsz egy olyan valamit, ami rántottnak nem jó, mert íztelen.

Sokkal okosabb elöre kicsontozni - pár mozdulat - és akkor garantáltan átsül

2021. ápr. 12. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül is kipróbáltam két módszert. A fedővel takarásos is tök jó, meg a levesben főzött is. A kifilézést nem választom, mert valahogy szeretem, ha csontról lehet leenni, na meg a "bodri" is élvezi, mikor kapja a csontot. :)
2021. ápr. 13. 00:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én simán be szoktam panírozni, aztán olajsütőben egy 12-14 perc alatt szépen kész is van. És nem véres a csontnál. Nem szoktam bevagdosni a húst.
2021. ápr. 13. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!