Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi van akkor, ha a pudingporba...

Mi van akkor, ha a pudingporba teszek egy kis szódabikarbónát, és úgy főzöm meg?

Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
pezsegni fog
2021. jún. 4. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Miért akarnál szódabikarbónát beletenni?

Mit szeretnél elérni?

Egyébként a szódabikarbóna csak savas közegben pezseg, amúgy az íze szar.

2021. jún. 4. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor rossz ízű, ha sokat teszünk bele. Nem tudom hogyan viselkedik, pusztán kíváncsi vagyok, hogy valaki próbálta-e már.
2021. jún. 4. 15:49
 4/6 anonim ***** válasza:
92%

Én még nem próbáltam, de ugyanúgy nem próbáltam még fékolajjal, piretrinnel, vagy csillámporral se.

És mivel pont ugyanúgy nem látom értelmét a szódabikarbónának mint a fentieknek, nem is tervezem kipróbálni.

2021. jún. 4. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Semmi komoly eltérés nem lesz, legfeljebb valamennyire íztelenebb lesz.
2021. jún. 4. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Ötlet elvetve, ki sem próbálom, köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
2021. jún. 5. 22:52

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!