Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért lesz darabos a tej...

Miért lesz darabos a tej melegítéskor?

Figyelt kérdés

Forró csokit akartam csinálni, ehez ugye melegítettem a tejet, de fel nem forraltam. Aztán beletettem a csoki port, csomómentesen el is keveredett, de ilyen nagyon apró darbkák lettek benne. Megkóstoltam a sima meleg tejet is és az is ilyen zsurmalékos lett.


Próbáltam laktózmentes és sima tejjel is. Már tavaly ősszel is csináltam és akkor is ez volt a gond. A tej sem járt le....



2021. nov. 11. 21:21
 1/4 A kérdező kommentje:
Ez az apró zsurmalék nem is látszik szabad szemmel, csak amikor megiszom akkor érződik.
2021. nov. 11. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Odaégetted vagy összement
2021. nov. 11. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Túlmelegítetted, ezért kell a hőmérő.
2021. nov. 11. 22:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
92%
Milyen fajta tej? Én már jártam így az UHT, meg ESL tejekkel, azokban van valami, amitől összemegy a tej melegítésnél. Azóta nem veszek ilyeneket. Csak normál tejet.
2021. nov. 12. 08:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!