Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért csúszik le a legfelső...

Miért csúszik le a legfelső réteg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bár sokszor készítettem, mert a családnak nagy kedvence. Ez pedig a Fanta/Mirinda szelet. Viszont nekem a legfelső, narancsos-pudingos réteg lecsúszik róla. Minden más tökély, de az mindig hibádzik. :D


Az üdítő minden esetben Fanta vagy Mirinda (nem zero).


Mit ronthatok el?

Lehet, hogy ott lesz a bibi, hogy ezt a legfelső réteget még úgy, szinte forrón rakom rá, majd azonnal be a hűtőbe? :(


Köszönöm előre is!



#sütemény #sütés #narancs #Fanta szelet #mirinda szelet #túrós süti
2022. máj. 3. 23:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám meg szokta várni, hogy kicsit kihűljenek az ilyen "zselék". Amikor forró berakja a hűtőbe vagy kiviszi a hidegbe és amikor már épphogy langyos, annyira hogy se nem folyós, se nem kemény, akkor keni rá szépen a sütemény tetejére. Biztos sikerülni fog!:)
2022. máj. 4. 06:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elöször szobahömérsékleten kell hogy meghüljön, ha forrón hütöbe teszed, akkor a két réteg közt pára keletkezik és ezen csúszik a felsö réteg.

Ne forrón tedd rá a felsö réteget és várd meg, amíg meghül az egész. Csak utána tedd hidegre, akkor nem lesz ilyen.

2022. máj. 4. 07:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm nektek!

Ma már így fogom csinálni!

2022. máj. 4. 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
sikerült?
2022. máj. 4. 21:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!