Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A tortakrémnek mi a titka,...

A tortakrémnek mi a titka, hogy a krém habos legyen? Nekem soha nem sikerül. Mit tegyek, hogy örömmel fogyasszák a szeretteim?

Figyelt kérdés
márc. 13. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen izunek? Mibol keszul? Most hogy csinalod?
márc. 13. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Az hogy van benne olyan összetevő amit kihabosítasz.

Pl egy vajas csokikrémben is lehet habosított tojás.

De tipikusan szerintem a tejszines mascarponés tortákra gondolsz es azon belul is olyanra amiben habban van a tejszín. Csinálj bármil-en mousse tortát

márc. 13. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

"mi a titka, hogy a krém habos legyen?"

Nem 1 percig, hanem 12 percig kell keverni. Amíg habos nem lesz.

márc. 13. 09:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Egy tejszínes torta mindig habos.ha még vajkrémes sokáig kell dolgozni vele,verni, minél több levegő jusson bele.
márc. 13. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Gépi habverővel kell fölverni.
márc. 19. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!