A tortakrémnek mi a titka, hogy a krém habos legyen? Nekem soha nem sikerül. Mit tegyek, hogy örömmel fogyasszák a szeretteim?
Figyelt kérdés
márc. 13. 09:05
1/5 anonim 



válasza:





Milyen izunek? Mibol keszul? Most hogy csinalod?
2/5 anonim 



válasza:





Az hogy van benne olyan összetevő amit kihabosítasz.
Pl egy vajas csokikrémben is lehet habosított tojás.
De tipikusan szerintem a tejszines mascarponés tortákra gondolsz es azon belul is olyanra amiben habban van a tejszín. Csinálj bármil-en mousse tortát
3/5 anonim 



válasza:





"mi a titka, hogy a krém habos legyen?"
Nem 1 percig, hanem 12 percig kell keverni. Amíg habos nem lesz.
4/5 anonim 



válasza:





Egy tejszínes torta mindig habos.ha még vajkrémes sokáig kell dolgozni vele,verni, minél több levegő jusson bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!