Cheeseland edami és gouda, mire tudnám elhasználni?
Figyelt kérdés
Sajnos megvettem, nem ismertem előtte. Ehető valamilyen formában? Mert magában, szendvicshez nem igazán.aug. 31. 17:26
1/8 anonim 

válasza:

válasza:Predig én ezeket megeszem akár magában is.
2/8 anonim 

válasza:

válasza: 3/8 anonim 

válasza:

válasza:Mindkettő jól olvad, jó melegszendvicshez, sajtszósz tésztához, rakott ételek
4/8 anonim 

válasza:

válasza:A legjobb úgy enni, ahogy vannak, ezek kifejezetten finom sajtok, vétek elrontani bármivel is.
5/8 anonim 

válasza:

válasza:Bármelyik rakott ételre mehet,Dubarry vagy lasagne akár.
6/8 anonim 

válasza:

válasza:Le is fagyaszthatod, ha most nem tudod felhasználni. Nem lesz semmi baja. Viszonylag gyorsan kiolvad.
8/8 anonim 

válasza:

válasza:Ha valamire reszelt sajt kell, kb mindig goudát használok, mert nekem finomabb, mint a trappista pl.
Kapcsolódó kérdések:
Ezek a különösen olcsó Ammerlander sajtok milyen minőségűek?
Trappista, Gouda, Edami ezek vannak olcsón.
A brie sajt hasonló mint a camembert?
A trappista/gouda/edámi sajton kívül kipróbálnék újakat ami nem olyan vad savanyú büdös ízű illatú. Ajánlanátok egy párat ami nem kemény sajt?
Meg tudnátok enni a paradicsomot és a sajtot felkockázva?
Csak ezt a kettőt így magában? Sajt;sima trappista, vagy tolle, edámi.
Mire használjam fel az edami sajtot, hogy ne érezzem azt a rossz ízét?
Nem ízlik, nem szeretném kidobni,de hátha lehet vmit kezdeni vele!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!