Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Rántott sajt kérdés. Hogyan...

Rántott sajt kérdés. Hogyan csináljam, hogy ne folyjon ki?

Figyelt kérdés
Sokmindent próbáltam már,dupla panír,ti mit javasoltok??
2011. febr. 19. 19:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
anyum dupla panírral szokta csinálni, és kevesebb folyi kki belőle. inkább arra figyelj h mindenhol paníros legyen, sehol ne lógjon ki a sajt. és pl lehet kapni olyat h medve ránntott sajtnak vlaló sajt. az asszem nem folyik, de naggyon neház elvágni xD
2011. febr. 19. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se sikerült még soha. De állitólag dupla panirban és nagyon forró olajban kell gyorsan kisütni.
2011. febr. 19. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
én vastag darabot szoktam kisütni kb 1 cm vastag és jó alaposan be panírozom
2011. febr. 19. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem dupla panírban még sosem folyt ki. Vagyis egyszer, de akkor még nagyon fiatal voltam, és hát a villát beleszúrtam panírozáskor meg amikor forgattam sütés közben :D de akkor megtanultam - hja, okos ember más kárán :)
2011. febr. 19. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A dupla panír is kell, de a titka az, hogy előtte hűtőben volt a sajt (sőt akár 1-2 percig a fagyasztóban is lehet), mert akkor van ideje a panírnak is megsülni mielőtt a sajt megolvad.
2011. febr. 19. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

szóval akkor csak hogy értsem, összefoglalom a jó rántottsajt titkát:

-dupla panír

-forró olaj

-hideg sajt

-nem beleszúrni a villát


:D

2011. febr. 19. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én úhy csinálom,hogy először liszt,tojás,megint liszt megint tojás és zsemlemorzsa azán forró olajban sütöm.Nekem így nagyon ritkán folyik ki.
2011. febr. 19. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
*úgy
2011. febr. 19. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Vízbe mártod, és több liszt tapad rá...de persze attól még dupla panír.
2011. febr. 19. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Dupla panír és dobd be egy kicsit a fagyóba, mármint panír előtt. Nekem így még sohasem folyt ki.
2011. febr. 19. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!