Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen edényben forraljam a...

Flopi kérdése:

Milyen edényben forraljam a tejet? Hogy ne égjen oda.

Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
tejforraló edényben...
2014. máj. 6. 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:
En aluminium edényben szoktam, abban nem ég oda egy cseppet oda.Régebben tejforralót használtam, de mindig féltem, hogy nem forr fel benne igazán.
2014. máj. 6. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:
A rozsdamentes inoxban sem ég le soha.Igaz mindig ki is öblítem hidegvízzel a tejforralás előtt.
2014. máj. 7. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha tejforralót használsz, ne felejts vizet tölteni a két fala közé. De szerintem ha csak felforralni akarod a tejet, nem pl. pudingot vagy más cukros, könnyen lekozmáló dolgot főzni, akkor bármilyen vastagabb fenekű edény jó lesz.
2014. máj. 7. 16:43
 5/8 bloodbunny válasza:
Mindenképpen olyan edényben, amelyik még nem látott zsírt, mert különben leég.
2014. máj. 7. 17:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2014. máj. 7. 21:09
 7/8 anonim válasza:
Vannak a mostani zománcozott edények,azok nekem beváltak.Most tejbe rizst is abban szoktam készíteni nem ég le. Csak drága az igazi edény,de egyszer ad ki az ember és jó.
2014. máj. 8. 13:37
 8/8 Juliusz48 ***** válasza:
Régebben legetett kapni üvegből, vagy porcelánból egy kis peremes tárcsát, amit ha az edény aljáratettek lefelé fordítva,a forrni kezdő tej kattogó hangot adott. Nem lehetett nem észrevenni.
2014. máj. 9. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!