Flopi kérdése:
Milyen edényben forraljam a tejet? Hogy ne égjen oda.
Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 20:53
2/8 anonim válasza:
En aluminium edényben szoktam, abban nem ég oda egy cseppet oda.Régebben tejforralót használtam, de mindig féltem, hogy nem forr fel benne igazán.
3/8 anonim válasza:
A rozsdamentes inoxban sem ég le soha.Igaz mindig ki is öblítem hidegvízzel a tejforralás előtt.
4/8 anonim válasza:
Ha tejforralót használsz, ne felejts vizet tölteni a két fala közé. De szerintem ha csak felforralni akarod a tejet, nem pl. pudingot vagy más cukros, könnyen lekozmáló dolgot főzni, akkor bármilyen vastagabb fenekű edény jó lesz.
5/8 bloodbunny válasza:
Mindenképpen olyan edényben, amelyik még nem látott zsírt, mert különben leég.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2014. máj. 7. 21:09
7/8 anonim válasza:
Vannak a mostani zománcozott edények,azok nekem beváltak.Most tejbe rizst is abban szoktam készíteni nem ég le. Csak drága az igazi edény,de egyszer ad ki az ember és jó.
8/8 Juliusz48 válasza:
Régebben legetett kapni üvegből, vagy porcelánból egy kis peremes tárcsát, amit ha az edény aljáratettek lefelé fordítva,a forrni kezdő tej kattogó hangot adott. Nem lehetett nem észrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!