Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Létezik-e arra valamilyen...

Wolferl kérdése:

Létezik-e arra valamilyen konyhai praktika, hogy a véletlenül csípőssé vált leves csípősségét enyhítsük?

Figyelt kérdés
Sajnos véletlenül belekerült a húslevesbe egy darab egy csípős paprikából, de a párom így nem szereti,és mielőtt új levest főznék, hátha meg lehet oldani másként is.. A túlsózott leves esetében tudom, hogy krumplit kell főzni bele, de gondolom ez itt nem megoldás.

2015. júl. 21. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudtommal a csípősség ellen az egyetlen megoldás, a zsír de az is igazából már a szájban hat lebontja a kapszaicint, ezért kell tejet inni ha valami túlságosan csíp. Szerintem a racionális lehetőség csak a felhígítás lenne, de az meg gondolom nem jó.
2015. júl. 21. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A vietnami húslevesbe, a phoebe citromot tesznek, ha túl csípős. Egy kisebb adagon próbáld ki, hátha javít rajta.
2015. júl. 21. 22:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Fozzel meg bele zoldbabot, rakjal hozza keves citromlevet, zoldfuszernek tarkonyt vagy kaprot es habard be tejfollel.
2015. júl. 22. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!