A mindennapi főzést, hogyan oldjátok meg?
Aszerint döntetek,hogy mit kivántok ti magatok, vagy a család állitja össze a kivánságlistát.
A férjem válasza mindig, hogy nekem mindegy.
Ugyanaz a banda szórakozik, aki a másik kérdésnél (milyen magyaros kaját főzzünk a nyugati vendégeknek) is minden választ 0-ra pontoztak.
Szerintem kopog a szemük az éhségtől, az ádámcsutkájukat pedig csak az mozgatja, hogy miközben olvasnak, csorog a nyáluk, és nagyokat nyelnek. Egészségükre!
11.-nek.
Ismerek olyan gyakorló állatorvost,akit az állatos rovatban folyton 0%-ra pontoztak a válaszai miatt,meg oltották nyíltan és priviben ugyanazon válaszaiért,amiért a rendelőben 4000 ft. + fizettek neki.
Le kell xarni a pontozást!
Köszönöm a válaszokat.
Igyekeztem mindenkit felpontozni, én sem értem a lepontozást.
Igen én mindennap fõzök, van amikor nincs kedvem,ami ritkán fordul elõ(mondjuk igy),de olyankor már a férjem fotóz is és küldi a gyerekeimnek,hogy ma nem fõztem.
Maga elé rakja a sajtot,paradicsomot, kenyeret és természetesen azt is lefotózza,hogy most ez az ebédje.
Nem fogyatékos!
Csak fotós! Ebből akarja majd összeállítani a "Csendélet a vacsora asztalnál" című fotó kiállítását! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!