Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A mindennapi főzést, hogyan...

A mindennapi főzést, hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Aszerint döntetek,hogy mit kivántok ti magatok, vagy a család állitja össze a kivánságlistát.

A férjem válasza mindig, hogy nekem mindegy.

2016. júl. 3. 01:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
64%
Bexaras, hogy minden válasz le van pontozva nullara: az, ski tervez, az, aki nem, az, aki mindennap főz, aki soha, aki két napra. ... A pontozott árulja már el, hogy ő hogy csinálja, ha ezek egyike se felel meg neki.
2016. júl. 3. 11:08
 12/25 anonim ***** válasza:
22%

Ugyanaz a banda szórakozik, aki a másik kérdésnél (milyen magyaros kaját főzzünk a nyugati vendégeknek) is minden választ 0-ra pontoztak.

Szerintem kopog a szemük az éhségtől, az ádámcsutkájukat pedig csak az mozgatja, hogy miközben olvasnak, csorog a nyáluk, és nagyokat nyelnek. Egészségükre!

2016. júl. 3. 11:12
 13/25 anonim válasza:
61%

11.-nek.

Ismerek olyan gyakorló állatorvost,akit az állatos rovatban folyton 0%-ra pontoztak a válaszai miatt,meg oltották nyíltan és priviben ugyanazon válaszaiért,amiért a rendelőben 4000 ft. + fizettek neki.

Le kell xarni a pontozást!

2016. júl. 3. 11:19
 14/25 anonim ***** válasza:
37%
Le! Magasról!
2016. júl. 3. 11:42
 15/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igyekeztem mindenkit felpontozni, én sem értem a lepontozást.

Igen én mindennap fõzök, van amikor nincs kedvem,ami ritkán fordul elõ(mondjuk igy),de olyankor már a férjem fotóz is és küldi a gyerekeimnek,hogy ma nem fõztem.

Maga elé rakja a sajtot,paradicsomot, kenyeret és természetesen azt is lefotózza,hogy most ez az ebédje.

2016. júl. 3. 15:03
 16/25 anonim ***** válasza:
63%
A férjed fogyatékos ?
2016. júl. 3. 15:19
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogyatékos!

Csak fotós! Ebből akarja majd összeállítani a "Csendélet a vacsora asztalnál" című fotó kiállítását! :))

2016. júl. 3. 15:44
 18/25 A kérdező kommentje:
Nem fogyatékos csak egoista,aki a hasának él.
2016. júl. 3. 16:11
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
AKkor ne főzz rá, oldja meg magának. Felnőtt ember, nem csecsemő... ne legyél már ennyire nyuszi.
2016. júl. 3. 16:19
 20/25 A kérdező kommentje:
Az én hibám,mert én szoktattam hozzá,most már cseszhetem.
2016. júl. 3. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!