Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Zsírral készített vörösboros...

Zsírral készített vörösboros marhapörkölthöz adott krumpli (köret) az natúr főtt legyen, vagy egy kicsit zsíros, v. olajos (akár oliva)? (ffi 59)

Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 06:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Én natúr adnám hozzá, főleg, ha jó sok szaftja van a pörinek.
2016. szept. 16. 06:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/21 anonim ***** válasza:
Natúr. Sót, és őrölt köménymagot tegyél a főzővizébe.
2016. szept. 16. 07:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/21 anonim ***** válasza:
48%
Nekem a marhapörkölthöz csak nokeldi illik, de ha krumpli, akkor mindenképpen natúr, zsiradék nélkül.
2016. szept. 16. 07:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/21 anonim ***** válasza:
62%

Hasáb burgonyát főzöl sós-köményes vízben, leszűröd. Én viszonylag vastagabbra szoktam hagyni, olyan "jó falós" legyen.

Mikorra lesz készen, megyek... :))

2016. szept. 16. 07:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/21 anonim ***** válasza:
21%

#3-as, zsemlegombóc, dödölle, polenta is kiváló hozzá.:-)

Főtt krumpli natúr, esetleg egy kis petrezselyemmel.

2016. szept. 16. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/21 anonim ***** válasza:
26%
Marhapörkölthöz csak nokedli az igazi. De ha krumpli, azt elég csak sóba-vízbe megfőzni. A pörköltszaft úgyis megizesiti.
2016. szept. 16. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! -#4 -nek: holnap du fél 6 -ra (jön a fiam, neki főzöm - és egyébként társkereső vagyok, egy Győrtől délre eső faluban - és fenn vagyok a randivonalon - bocs mindenkitől az off -ért)
2016. szept. 16. 07:59
 8/21 anonim ***** válasza:
7%
Nokedli vagy tarhonya kell hozzá szerintem is. A főtt krumpli a resztelt máj körete.
2016. szept. 16. 08:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/21 anonim ***** válasza:

Vörösboros marhapörkölt,fríss ropogós héjú fehér kenyérrel tökéletes /főleg,ha lehet tunkolni/

De ha mindenáron krumplit adsz hozzá ,akkor sóba-vízbe főzd .

A nokedli ,tarhonya,burgonya krokett sem lenne rossz választás.

2016. szept. 16. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/21 anonim ***** válasza:
89%

Sima natúr sós burgonya.

És a tarhonya mellett ez a másik legnagyobb klasszikus körete a marhapörköltnek.

A galuska sokkal inkább valamilyen paprikáshoz illik.

Félreértés ne essék, én is nagyon szeretem galuskával, de ettől még ha "igazi-zunk" , akkor ott nem sok keresnivalója van a galuskának.

2016. szept. 16. 08:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!