Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Csontot (csirkeszárny, csirken...

Csontot (csirkeszárny, csirkenyak) mivel darabolnátok fel?

Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Húsvágó bárd, vagy konyhai kisbalta.
2016. nov. 18. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A csirkeszárnyat éles késsel az izületeknél könnyen el lehet vágni. A csirkenyakat bárddal vagy egy erős nagy késsel.
2016. nov. 18. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 Szeder Katalin ***** válasza:
Ha nem kell nyersen felvágni, akkor főve darabold. Éles késsel az ízületeknél,a két csontvéget összekötő porcogót vagy inakat kell csak szétmetélni. Ha nyersen, akkor tényleg szükség lehet éles bárdra, fafűrészre vagy, ha van, csontfűrészre. Először keresd meg a két csont csatlakozásának pontos helyét, aztán éppen ott fogj hozzá!
2016. nov. 21. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!