Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » SOS! Boros, pörköltes jellegű...

SOS! Boros, pörköltes jellegű raguhoz tésztát vagy tarhonyát készítsek? Melyik illene jobban az ízvilág szerint?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszi :)

2017. ápr. 7. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha jó szaftja elég kenyérrel tunkolni... Meg ez függ attól is ,hogy milyen boros étel mert pl a burgundi marha raguhoz tunkolós kenyérféle illik. de van amihez tészta...
2017. ápr. 7. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
22%
Én biztosan rizst, ill. az annak megfelelő bulgurt készíteném.
2017. ápr. 7. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! :)
2017. ápr. 7. 14:06
 4/6 anonim ***** válasza:
28%

A tészta és a tarhonya ugyanaz, mert az is tészta.


Az olaszok tagliatellével fogyasztják az ilyesmit.

2017. ápr. 7. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Tésztát, de minőségit. A tarhonya a marhapörkölthöz illik legjobban, a tészták szinte minden raguféleséghez passzolnak.
2017. ápr. 8. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
A 4-es válasz miért nulla százalék? Igazság van benne, és releváns válasz.
2017. ápr. 8. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!