Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tudom, hogy a moussokat...

Tudom, hogy a moussokat ezerféleképpen szokták csinálni, de egy igazi séf hogyan csinálja? Van eredeti? Tojáshab, vagy tejszínhab, vagy egéyb, mindegy?

Figyelt kérdés

2017. nov. 5. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

De mi ez a séf hülyeség mostanában? :D

Ez ezek miatt a főzős műsorok miatt van?


Van egy alap recept, természetesen tojásfehérje habbal, amit ezernyi dologgal lehet kiegészíteni.

Akár tejszínhabbal is.

Meg helyzettől függően , mikor hogyan, milyen körülmények között lesz tálalva, stb, többféle adalékanyagot is lehet beletenni, az állag, textúra kialakításához, megőrzéséhez.


Meg extra jelleget adó anyagokat is, aminek csak a jó ízlés, meg a fantázia szab határt.


És aminek természetesen semmi köze a munkahelyi beosztáshoz. :)


Ez kb olyan, mint ha azt kérdeznéd, hogy készít egy gyógyszertár vezető gyógyszerész mondjuk egy arckrémet.

Hát pont ugyanúgy, mint az összes többi, követi a meghatározott receptet.


Azért ő a gyógyszertár vezető, mert pl ő vállal felelősséget a raktárkészletért. :)

2017. nov. 5. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
azért kérdezem így, mert nem férek hozzá a szakács oktatás tankönyveihez, és a neten az információ általában bloggerektől és kitudjakitől származik
2017. nov. 5. 20:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Az alaprecept úgy tudom, csak tojashabbal van, de én is láttam már tejszínes valtozatot is.
2017. nov. 13. 09:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!