Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Száraz porélesztő használata?

Száraz porélesztő használata?

Figyelt kérdés

Kakóscsiga leírásában ez ál: Tálba öntjük a langyos tejet, hozzáadjuk a kristálycukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, majd elkeverjük benne, és 10 perc alatt felfuttatjuk.


Nincs friss élesztőm. Ilyenkor a tejet és cukrot is belerakom a lisztbe a porélesztővel együtt?


2017. nov. 19. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:

A porélesztöt elvileg nem kell így felfutttni, de lehet - én szoktam is, mert ezzel tesztelem egyúttal, hogy nem öredegett-e meg, müködik-e még az élesztö.


De csinalhatod úgy is, hogy a lsitve kevered az élesztöt, meg a cukrot és utána kevered hozzá aptánként a tejet.

2017. nov. 19. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. nov. 19. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Szivesen és sok sikert!
2017. nov. 19. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!