Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Muszáj a gyögybabot áztatni?

Muszáj a gyögybabot áztatni?

Figyelt kérdés
a héten gyögybabot és chilis babot szeretnék csinálni! nem áztattam, muszáj áztatni egy éjszakát?

2017. dec. 9. 10:07
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Nem muszáj, de akkor ne csodálkozz, ha kemény lesz.
2017. dec. 9. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
65%
Azon se csodálkozz, ha majd felpuffadsz tőle vagy megfájdul a hasad. Egyébként nem muszáj, de erősen ajánlott, azok érdekében, akik majd esznek belőle.
2017. dec. 9. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
51%
Semmi bajod nem lesz tőle, kb 10%kal hosszabb lesz a főzésu idő, a paradicsom savassága miatt puffadni se fogsz. Áztatással egy dolgot lehet elérni, nem lesz olyan jó íze.
2017. dec. 9. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!