Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook






Kategória: Ételek, italok » Konyhai praktikák

A kérdés

Bolti hamburgerhúsból Milánói?

Szerintetek milyen lenne?

Keress kérdéseket hasonló témákban: hamburger, milánói, hús

  ápr. 16. 14:49  Privát üzenet  

A válaszok
milyen a hamburgerhús?

A válasz 78%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 53%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/9Időpont ápr. 16. 15:32 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A milánói gombából és sonkából készül.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 51%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/9Időpont ápr. 16. 15:41 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Egészségedre, nem tudod szétszedni, szóval hagyjuk, meg a milánói gombából készül.

A válasz 67%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/9Időpont ápr. 16. 16:13 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Ha a "hamburgerhús" (ugyan nem tudom, mi az) nincs füszerezve, akkor ugyanúgy lehet használni, mint más darálthúst. Ha füszerezve van, akkor attól függ, milyen füszerek vannak benne.


A milánóban meg eleve nincs hús, csak sonka és gomba.



A válasz 60%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/9Időpont ápr. 16. 16:14 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Bolognaira gondoltam. Ilyen sima natúr.

# 5/9Időpont ápr. 16. 16:23 Privát üzenet

#5

Lehet, ha szét tudod nyomkodni darált hús állagúra.

Most nem tartok neked előadást az igazi bolognairól, gondolom úgyis porból csinálnád és akkor a hamburgerhús a legkisebb probléma.



A válasz 90%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/9Időpont ápr. 16. 16:31 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Akkor már nkább löncsből *kempinges milánói <3 *

A válasz 83%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/9Időpont ápr. 16. 16:35 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Akkor kidobom, csak nem akartam, hogy kárba vesszen. Azért valami szörnyűt sem akarok.


Köszönöm a válaszokat! :)



# 8/9Időpont ápr. 16. 16:48 Privát üzenet
nem feltétlenül írnak jókat, biztos függ a fajtájától is, de én simán tudtam használni chilis babba darált hús helyett. pedig az is ilyen olcsó 50% hústartalmú volt... meg kell mikrózni míg ki nem olvad, utána egy nem túl gusztusos pép lesz belőle, azon átmenni késsel mintha nagyon apróra próbálnád felvágni. ha ezután serpenyőbe rakod és alaposan szétnyomkodod fakanállal akkor a darát húshoz igen hasonló állag jön létre. attól függ mennyire zsíros egy kis olajat engedhet, azt le kell szedni az oldalra döntött serpenyőből kiskanállal. szükségmegoldásként simán el tudom képzelni hogy működhet bolonyaiként

A válasz 74%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/9Időpont ápr. 16. 19:50 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése



Kapcsolódó kérdések
Ha a spagetti kész jénaiba szeretném sütni. Ki kell valamivel kenni a jénait?
Eredeti milánói makarónit hogy kell csinálni?
Hogy olvaszthatom ki a mélyhűtött milánói szószt? Simán tűzre tehetem lábosban?
Csinaltatok Maggi alappal Milanoi spagettit?
Ti hogy készítitek a milánói makarónit?
A milánói szószt le lehet fagyasztani? Finom marad kiolvasztás után is?

Kérdések az Ételek, italok rovatbólKérdések a Konyhai praktikák rovatból








Minden jog fenntartva © 2018, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!