Hogyan lehet olyan eperbefőttet készíteni amiben nem megy össze negyedére az eper?
Figyelt kérdés
Ti hogyan készítitek?2018. máj. 23. 17:01
1/5 anonim válasza:
Nyugtasd meg magad, mindenkinek összemegy és még be is barnul.
2/5 anonim válasza:
mmint befőtt, vagy lekvár? :D eperbefőttről nem nagyon hallottam még.
3/5 anonim válasza:
Van eperbefőtt, mondjuk nekem az nem tetszik benne, hogy elvész a színe s ilyen kis agyak lesznek :D Annak nem annyira jó, az eperbefőtt bejövősebb, viszont kicsit több munka van vele.
Az eper s más gyümölcs is durván átalakul optikailag, ez van. Negyedére azért nem szokott összeesni nekem, de persze, hogy összébb megy, eltűnik a levegő.
Tettél már el gombát befőttben? Némelyik típus a gyümölcsöknél sokkal jobban a töredékére esik össze, a nagy üveg csupa levegő :D
Ez már csak ilyen.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. máj. 23. 22:27
5/5 anonim válasza:
Lengyelországban eléggé el volt/van terjedve az eperbefőtt. A nagynéném is rendszeresen csinált otthon.
A szocializmus idején elvétve Magyarországra is küldtek belőle a lengyel konzervgyárak. Az idősebbek talán még emlékeznek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!