Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit kezdjek a megmaradt, már...

Batta80 kérdése:

Mit kezdjek a megmaradt, már nem ropogós nasikkal?

Figyelt kérdés

Van itt felbontott ropi, perec, apró sós keksz, és már nem eszi meg a család, mert már nem ropogós.

Hogyan hasznosíthatom?


2018. aug. 7. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
MEgszárítod egészen, összetöröd morzsásra és pogácsa vagy egyéb tetejére szórod.
2018. aug. 7. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Morzsává őrlöd, és felhasználod panírhoz, fasirthoz.


Legközelebb pedig javaslom, hogy tedd zárható műanyag vagy fémdobozba, és akkor nem szívósodnak meg.

2018. aug. 7. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
fogsz egy tepsit, rájuk öntöd szétterítve, és kicsit bedobod a sütőbe közepes hőfokon pár percre, hogy kiszárítsa, utána összetöröd (aprítóval, mozsárral, zacskóban sodrófával) és húsokat panírozhatsz benne, jobb, mint a zs.morzsa.
2018. aug. 7. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
na erre nem is gondoltam :D kösz a tippeket
2018. aug. 7. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
...megjegyzem, ha már a sütőben kiszárítod, és ismét ropogós lesz, akkor a család is megeheti, mivel okafogyottá vált a kifogásuk alapja! :D
2018. aug. 8. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! 😊
2018. aug. 8. 20:45

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!