Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Frissen vágott marha húsát...

Frissen vágott marha húsát mennyi ideig, milyen hőmérsékleten érleljem fagyasztás előtt? (Bélszín, lábszár) Érleljem-e egyáltalán, ha fagyasztom?

Figyelt kérdés

2018. dec. 1. 11:43
 1/2 anonim ***** válasza:
70%

Ne érlelj semmit, a fagyasztóban a helye!

Aztán majd felhasználás előtt bepácolod, vagy érlelgetheted, attól függ mit akarsz belőle készíteni.

A lábszárból a gulyás és a pörkölt a legjobb, ahhoz meg minek kellene előre bármit is csinálni vele?

2018. dec. 1. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha van hozzá megfelelően száraz és hideg helyed, csak akkor fogod tudni érlelni.


Hűtődben túl meleg van hozzá, nem jó a páratartalom és nincs elég légmozgás

Bélszínt egy hétig szokták, steaknekvalór meg 4 hétig

2018. dec. 1. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!