Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Házi babakeksz tartósítás?

Házi babakeksz tartósítás?

Figyelt kérdés
Ha sütök házi babakekszet amiben csak tönkölykisz,zabliszt,alma,ès kevès olaj van hogyan tároljam hogy tovább meg maradjon? Egyszer sütöttem csatos üvegbe tettem de a 3.napon dobhattam ki mert penèszt vettem èszre rajta..esetleg van ötletetek? Nem szeretnèk boltit venni tele cukorral,pálma olajjal aromával...
2018. dec. 6. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha lefagyasztod fél évig biztosan eláll.
2018. dec. 6. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Babakeksz? Pontosan milyen keksz. Amúgy rakd fagyaztoba, s ha kell vegyél ki belölde egy adagnyit.
2018. dec. 6. 22:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Zabliszt,tönköly búza liszt,alma,olaj össze keverve felvágva sütve ennyi az egèsz.Csak egy kis tuningnak szánom az alma-banán pürèbe. Egyèbkènt a fagyasztás nagyon jó ötlet köszönöm szépen. Nem sütöttem sokat csak max egy hètig kène hogy elálljon hogy mègse minden másnap kelljen sütnöm. De akkor beteszem a fagyóba. :)
2018. dec. 6. 23:59

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!