Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Főzés=gyors lassú égés?

Főzés=gyors lassú égés?

Figyelt kérdés
Ez egy elméleti kérdés. Ha valahogy sikerülne meggátolni a baktériumok szaporodását az élelmiszeren, és kiraknám az asztalra mondjuk 2 hétre, az egyenlő azzal mintha megfőzném egy óra alatt pl?? Tehát a főzés gyors lassú égés, azaz oxidáció?
2019. jan. 25. 23:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azért kíváncsi lennék, hogy hogy is lesz a konyhaasztalon hagyott nyers hagymából és a csirkéből paprikás csirke! ... még ha a megrohadást ki is zárjuk :)
2019. jan. 25. 23:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
Hááááát? Ez tényleg nagyon elméleti. Itt a GYK-n csak egyszerü emberek vannak. Talán ha az Akadémián kérdeznéd, ott meg is értenék:-)
2019. jan. 26. 00:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2019. jan. 26. 00:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2019. jan. 26. 00:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim válasza:
100%
Nem, az ételt nem oxidálod a főzéssel, az egy egészen más folyamat.
2019. jan. 26. 04:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 A kérdező kommentje:
Pedig nekem valamiért egyértelműnek tűnik. Ha kinthagyok egy karfiolt az asztalol egy hétre vagy kettőre, az hasonló hatás lenne (ha nem rohadna) mintha megfőzném
2019. jan. 26. 07:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mégegyszer: Nem.
2019. jan. 26. 09:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Kémiából megbuktál igaz?
2019. jan. 26. 09:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim válasza:
62%
Mondjuk jó lenne ... én is voltam úgy, hogy megvettem mindent szülinapi bulihoz, lebaxtam az asztalra a cuccokat és azt mondtam jöhetnek a vendégek. kinek-mi kell csinálja meg magának én megvettem mindent :D
2019. jan. 26. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem, de tényleg ki is próbálhatod, pl tojásfehérjével. Az nem rohad meg ha kint hagyod, csak kiszárad, sose lesz olyan mintha megfőzöd. De gondolj akár egy szelet kenyérre, meg beteszed a sütőbe, egy idő után szénné ég, ha kint marad, akkor kiszárad, lehet belőle csinálni akár zsemlemorzsát, elteheted évekre, sose lesz szenes.
2019. jan. 26. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!