Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Csirkesütéshez alufóliát ír a...

Csirkesütéshez alufóliát ír a recept. Jó helyette a sütőpapír is (tartózkodnék fóliában sütéstől)? ffi nyugdíjhoz közel

Figyelt kérdés
Jobb-e egyben sütni a csirkét (sütőben), mintha félbe vágnám? (villanytűzhely, hőfokszabályozóval)(hány fokon?)
2019. febr. 16. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem világos, hogy hogyan kellene az alufóliát alkalmazni, ha az edényt kell betakarni vele, akkor jobb egy fedeles lábast választani, ha bele kell csomagolni, akkor a sütöpapír is megfelel.

Egyben sütve valamivel jobb ízü, mert nem folyik ki a leve, de ha félbevágod (vagy ami még mutatósabb, hogy a hátát vágod végig, a gerincet kiszedve, és laposan teszed a tepsibe), alaposan befüszerezed, akkor sem lesz észrevehetöen rosszabb ízben.

Én elöször 160 fokon sütöm kb 35-35 percig, amíg megpuhul és utána 200 fokon átpirítom.

Nem szoktam letakarni, aláönteni vizet vagy mást, és így lesz finom.

2019. febr. 16. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezt a receptet javaslom, nem kell hozzá jóformán semmi nem kell hozzá (kivéve a füszereket, de ha csak sót, borsot, paprikát esetleg fokhagymát használsz, az is elég) és garantáltan finom lesz a végeredmény. Meg igen egyszerü is elkészíteni, nem kell hozzá sok tapasztalat vagy tudás!

[link]

2019. febr. 16. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!! - én is az egyszerűség felé tendálok, ha nincs benne "nagy buli" - minek bonyolítani....
2019. febr. 16. 18:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Én forgató (konkrétan) grillsütőben (régebben, amikor ilyet csináltam - talán sót tettem a belsejébe, és megtömtem majorannával a belsejét - és kiváló lett (persze, abban forgott a csirke. Meg van még most is az a grillsütő - de nem régen vettem villanytűzhelyet, ébben is ki szeretném próbálni
2019. febr. 16. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:
A 2-es vagyok, ezt sokszor készítettem már villanytüzhelyben - mellesleg igen jó vásárt csináltál, sokkal jobb, mint a gáz -, tényleg egyszerü, látványos is és emellett jó az íze is. Sok sikert hozzá!
2019. febr. 16. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:

#2 -nek: a jóformán semmi az egyáltalán nem semmi - olyan hozzávalókat is olvasok benne, amikről azt sem tudom, hogy eszik -e, vagy isszák.

De, a csirke az valszeg finom lesz

2019. febr. 16. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Bocs, nem gondoltam erre, de ahogy írtam, egyszerübb füszerezéssel is igen jó - én sokszor variálok, azzal ízesítem, amire kedvem van, meg van éppen kéznél.

A lényeg, hogy ne legyen sótlan, a többi csak töled függ.

Az elkészítés módja meg egyébként tényleg egyszerü és biztos siker!

2019. febr. 16. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi!!! - jó is lett, már felét befaltam
2019. febr. 17. 01:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2019. febr. 17. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!