Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Borsó vagy kukorica krémlevest...

Borsó vagy kukorica krémlevest muszáj passzírozni vagy szűrve is jó?

Figyelt kérdés
Héj nélkül jobb lenne, de nincs kedvem passzírozni. Ha főzés után botmixerrel pépesítem és utána leszűröm, milyen lesz a végeredmény? Nem tudom, ahogy a botmixer menniyre vágja apróra a héjat, átmehet a szűrőn?

2019. ápr. 20. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Jó az szűrögetés nélkül is.
2019. ápr. 20. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó szűrőn. Én azon szoktam. Nem megy át rajta. De ne tésztaszűrőt használj, hanem olyan hálósat. Mint amivel porcukrot vagy lisztet szitálunk.
2019. ápr. 20. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Én csak turmixolni szoktam, nem szűröm le. Macera.
2019. ápr. 20. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Én le szoktam szűrni. A szűrőn fennmaradó törmeléket kicsit még kinyomkodom, hogy a leve kijöjjön. Jobban szeretem, ha nincsen benne a héja.
2019. ápr. 20. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hasznos volt. Persze, nem tésztaszűrővel terveztem, hanem kislyukúval.
2019. ápr. 20. 20:33

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!