Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Uborkasaláta készítésénél a...

Uborkasaláta készítésénél a besózott uborka kinyomkodott levét is beleteszitek a salátába?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Akkor miért nyomnánk ki belőle?
2010. júl. 5. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen salátát csinálok.Ha ecetes,fokhagymást,akkor ki sem nyomkodom.Ha tejfölöset,akkor csak egy picit hagyok benne.De nem az egészet,mert akkor nagyon vizes lenne.
2010. júl. 5. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Őszintén leírom, hogy én nem sózom be az uborkát, sőt a káposztát sem, mielőtt káposztástésztához pirítanám. Azt olvastam, hogy a só sok vitamint, ásványi anyagot kiold. Az uborkasalátához a lébe rakok sót, a káposztát meg lereszelve, sózva egyből olajban párolom, pirítom.

Lehet, hogy nem egészségesebb, de eddig senki nem reklamált a családban, hogy nem olyan, mint volt.

2010. júl. 5. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Semelyik zöldség levét nem szabad kiönteni, mert abban van a legtöbb vitamin.

Lesózom az uborkát, hogy összeessen, és nem csavarom ki, hanem máris izesitem.Igy szoktam a tökkel,káposztával is nem öntöm ki a levét.

2010. júl. 6. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!