Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Paradicsomos szardínia konzerv...

Paradicsomos szardínia konzervet hogyan lehetne egy kicsit fogyaszthatóbbá tenni?

Figyelt kérdés
Jobb ízűvé. Sok van belőle itthon (Hamé), de nem fogy, mert nem olyan jó ízű. Talán valamilyen fűszer, öntet, szósz vagy egyszerű trükk felhasználásával finomabbá lehetne tenni, kérdés, hogy mivel?

2019. máj. 17. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem lehetne készíteni belőle pástétomot. Feldúsítod pl. főtt tojással amit összetörsz villával. Esetleg a konzerv levének zömét leöntöd, hogy ne legyen olyan intenzív íze. Így már tovább fűszerezheted és pirítósra kenve fogyaszthatod.
2019. máj. 17. 22:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
de mivel lehetne, vagy volna érdemes fűszerezni?
2019. máj. 17. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Pizzára biztos finom lenne így is. Esetleg tésztára lehetne egy olyan feltétet csinálni, hogy pirítasz hagymát, bele köményt, fokhagymát, borsot, és hozzákevered a konzerveket.
2019. máj. 17. 22:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Első lépésként próbáld ki frissen facsart citromlé és apróra vágott lilahagyma társaságában, egy kis frissen őrölt borssal megszórva, vajas kenyérrel.

2. Ha ez így még mindig nem ízlik, készíts egy paradicsomos rizst bazsalikommal, borssal, oregánóval, fokhagymával, keverd hozzá a konzerv halat.

3. Kevés olajon kevés apróra vágott hagymát megpárolsz, hozzáadsz zúzott fokhagymát. Belekeversz egy doboz darabolt konzervparadicsomot, sózod, borsozod, alaposan kiforralod. Végül hozzáadsz

2 doboz paradicsomos halat, és megszórod sok apróra vágott petrezselyemmel. Rizzsel vagy tésztával kitűnő étel.

2019. máj. 18. 08:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ën szoktam venni üveges paradicsomos tésztaszószt (Barilla) abba beleteszem a szétnyomkodott szardíniát. Teszek még bele kapribogyót vagy olívabogyót és összerottyantom. A kifôtt forró lecsepegetett (nem leöblített) tésztát belekeverem. Meglocsolom olívaolajjal és reszelek rá parmezánt.
2019. máj. 18. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Citrom levével és tésztára tenném. Mellé még paradicsomszoszt és olivabogyot.
2019. máj. 18. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!