Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Milyen a ciprusi konyha?

Milyen a ciprusi konyha?

Figyelt kérdés

febr. 20. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Görög és török keveréke
febr. 20. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

#1 Így van.


Ciprus északi részén inkább törökös, déli részén görögös, egyébként meg ezeknek a keveréke. Én éltem cipruson egy rövid ideig, egyébként szerintem sok étteremben sem főznek jól. Persze, ki lehet fogni finom kajákat, összességében én nem voltam hanyatt esve.

febr. 21. 06:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Engem ami meglepett eléggé, hogy halat nem esznek túl sokat. Jó, most nem a magyar fogyasztáshoz viszonyítva persze, hanem a sziget elhelyezkedését figyelembe véve, illetve ismerve a mediterrán népek gasztronómiáját úgy általában. Állítólag a Ciprus környéki vizek valahogy oxigénben vagy tápanyagban szegényebbek, és nincs annyi hal, mint máshol. Ezért a friss hal relatíve drágának, illetve nehezen elérhetőnek számít.
febr. 24. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!