Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mi a különbség a kínai és a...

Mi a különbség a kínai és a japán konyha között az ételek elkészítési módjában?

Figyelt kérdés
2021. máj. 14. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Erre a kerdesre a valasz annyira osszetett, hogy lehetletlen lenne par mondatban valaszolni.
2021. máj. 14. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
31%
Az egyik konyha Kínában van a másik Japánban.
2021. máj. 14. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
96%

A kínaiak zsírosabban esznek és inkább zöldségeket. Nem édesszájúak. Szeretik a tésztát, rizset és a szójababot. Ők inkább serpenyőben pirítgatnak ezért zsírosabbak az ételeik. És több az elkészítési idejük.

A jápánok imádják a halat és a rizset, de szeretnek mindent nyersebben fogyasztani. Ők inkább grillezéssel és főzéssel készítik az ételeiket. De kevesebb ideig készítik, mert szeretik ha középen nyers marad a hús. Illetve a japánok jobban szeretik az édességeket is.

2021. máj. 14. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as, ilyenekre voltam kíváncsi. :)
2021. máj. 14. 14:09

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!