Melyik ország gasztronómiája a legjobb ezek közül?

válasza:

válasza:A legszínesebb valszeg India és Kína, ott nagyon nagyon sokféle kaja van, kb biztos hogy mindenki talál magának fogára valót.
(És nem, most nem az itteni gyorsétterem ételpjára gondolok, hanem az autentikus, helyi ételekre)

válasza:

válasza:

válasza:Szubjektív véleményem szerint magyar és az olasz.
De objektívan általában szintúgy az olaszt mondják.

válasza:

válasza:Rangsorom:
1. India
2. Mexikó
3. Olasz
4. Kína
5. Spanyol
6. Francia
7. USA
8. Görög
9. Magyar
10. Anglia
Az első 4 nekem toronymagasan vezet. A többi igazából akár fel is cserélhetők, kedvtől függ melyiket részesítem előnyben.
Kapcsolódó kérdések:
Szeretnénk egy jót enni. Merre van jó menü Békéscsabán?
A fôvárosokban is max 1-2, kisebb helyeken szinte mindig 0. vagy néha 1. A hatalmas Londonban is csak 4 van. Míg mindenhol millió olasz, kínai, japán, indiai, thai, amerikai, francia stb A világ legjobb konyhájának kell lennie a legkedveltebbnek is. Ha meg...
Szegény Benke Laci bácsi már nem él, de szavazhatunk attól még róla szerintem.Elfogulatlanul nézzük, ne azt hogy magyar az illető, vagy nem :)
Jó ideje keresem már a tökéletes hamburger zsemlét. Nektek melyik a kedvenc? Budapesten hol lehet a legjobbat venni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!