Melyik a legjobb kinai hus feltét?
Figyelt kérdés
2025. júl. 1. 15:52
A kérdező szavazást indított:
Gong bao csirke
Pekingi kacsa
Amerikai csirke
Bambuszos csirke
Narancsos csirke
Szezammagos csirke
Ötig csirke
24 szavazat
1/6 anonim 

válasza:

válasza:Hagymás csirke vagy a csilis csirke.
2/6 anonim 

válasza:

válasza:A szaftosak közül a hagymás/bambuszos/gombás az elég hasonló, ezeket szoktam sűrűn enni.
Viszont nemrég megkóstoltam párat a "rántottak" közül, talán ez az amerikainak felel meg. Mindkettő sötét volt és édes, az egyik csípős ("hongkongi") a másik nem ("mandulás"). Nagyon bejött, fogok még enni.
4/6 anonim 

válasza:

válasza:Ezt azért szerintem kifőzdéje is válogatja. Hosszú éveken át volt a környékünkön egy kínais, isteni jó volt a bambuszos csirkéjük. Szaftos, omlós husi, sok bambuszrügy és talán még hagyma, kellemesen csípősen. Múltkor anyám hozott a fene tudja honnan, munkahelyéről útba eső kínaistól bambuszos csirkét, kb 3 darab bambuszt találtam benne. Az íze se volt hű de jó. Gimiben pedig hetente jártam barátnőmmel kb kínaizni egy harmadik étterembe, ott a hagymás csirke volt a tuti, és volt azon a környéken egy másik, ott a nyolckincs csirke-marha volt a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Szerintetek melyik a legjobb mirelit pizza?! /melyik márka, melyik íze/ Melyiket érdemes megvenni?!
Koszi a válaszokat elore is!
Melyik/milyen alternatíva a legjobb kristály cukor helyett?
Szeretek teát inni majdnem minden nap, és ezért kérdezem. Ki mit használ, nektek mi vált be?
Esetleg valaki tud bővebb információt adni? Articsóka?
Ha a boltban szeretnék atricsókát vásárolni akkor mi a különbség a vízben eltartósított illetve az olajban tartósított articsoka között! Abban biztos vagyok hogy ízében lesz különbség itt inkább a vitaminok illetve a a benne levő minden jót melyik eltartási forma őrzi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!