Ki találta ki, hogy a pizza ananásszal bűn, mikor az édes-sós kombó a legjobb dolog?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én is meglepődtem anno, mikor kamaszként megtudtam hogy ezt elvileg "utálni kell" és sokan kiakadnak rajta. :D Nekem mindig is a kedvencem volt, és a környezetemben is az emberek túlnyomó többsége imádja. (Aki nem, az se problémázott rajta soha, egyszerűen csak másfélét jobban szeret)
Szerintem a neten divat lett utálni mindent és kiakadni mindenre.

válasza:Sokan nem szeretik a gyümölcsöt sós étellel, a meggymártás hússal és rizzsel is probléma egyeseknek. Vagy kompótot enni savanyúság helyett a sülthúshoz.
Amúgy erre az olaszok sem tudnak válaszolni, a sárgadinnyés rizottó (ott ettem, kis bisztróban, ebédmenüben, rendes rizottó volt parmezánnal zöld borssal és sárgadinnye kockákkal) az rendben van, az ananászos pizza meg nincs. Szerintem nem kell ezen fennakadni, ott azt eszel, ami ott kapható, máshol meg azt csinálsz, amit akarsz. Valószínűleg minden olasz kollégám haja kihullana, ha látnák, én otthon milyen "olasz" ételeket főzök, tutira nem autentikus egyik sem. És akkor mi van, nem dől össze a világ.

válasza:

válasza:

válasza:Hát, én is minimum furán néznék, ha valaki ananásszal készítene egy ragút és azt gulyásnak hívná.
Az ő nézőpontjukból ez pont ugyanaz, nem csak az ananászra néznek ferdeszemre, hanem az amerikai és egyéb "pizza szörnyekre" is, melyeknek annyi közük van az eredeti olasz pizzához, hogy jó esetben kerekek.

válasza:Imádom a sült csirkét őszibarack kompóttal, rebarbara kompóttal.
🥹
Kapcsolódó kérdések:
Aki nem ismerné, ez egy anime, a gyerekek sonkás tojásos rament esznek benne.Ez nem szendvics sonka, hanem ily vastagabb, mint a császár szalonna, vannak benne fehér részek. Ezt idehaza hogy hívják?
Imádom az indiait, de egyre rosszabb és rosszabb minőségben készítik el az ételeket. Legutóbb hasmenésem lett tőle, ezért onnan (Rajdhani) már nem rendelek többé. Egy másik étterem (Crown of India) sótlanul és íztelenül készítette el az egyébként csípős kaját. A...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!