Ki találta ki, hogy a pizza ananásszal bűn, mikor az édes-sós kombó a legjobb dolog?
Figyelt kérdés
ápr. 27. 12:13
21/25 anonim 

válasza:

válasza:Én láttam már dokumentumfilmet kínai turistákról, folyton panaszkodtak és minden kaját fikáztak. A helyit és az európai kínait is. (Ausztria-Németország-Svájc körút volt, ha jól emlékszem) A kínai cserediákok is panaszkodtak, hogy arra megy el az idejük, hogy a kínai alapanyagokat beszerezzék és a koliban megfőzzék mert lehet az egész városban egy tisztességes kínait enni (2 milliós nyugati város). Szóval de, a kínaiak is panaszkodnak, hogy mit művelünk a konyhájukkal. Csak azt is tudják, hogy ebből pénzt lehet keresni, szóval éttermet és büfét nyitnak és megfőzik nekünk az európai verziót.
22/25 Avair2010 

válasza:

válasza:Ananásszal tessék vigyázni! Van, aki allergiás rá. Pizzán nem tűröm az édes izeket, ha a témába akarod, hogy vágjak, az ananászt meg útálom, holott nem vagyok rá allergiás. Déli gyümölcsök közül csak a banán-narancs-mandarin trió jöhet nálam szóba, de azok se főtt ételbe fullasztva.
23/25 zolo 

válasza:

válasza:Hawaii pizza Kanadabol származik. Én is csodálkoztam rajta amikor megtudtam. Különben az egyik kedvenc pizzám. A sós és édes íze szerintem nem rossz párosítás.
24/25 anonim 

válasza:

válasza:Azt mondom, kenyérlángos és onnan már nem olasz kaja, azt teszek rá, amit akarok. ;) Lepényétele szinte minden nemzetnek van. Kit érdekel, hogy az olaszok magukénak akarják tudni az alapütletet. Ez amolyan, mi volt előbb a tyúk vagy a tojás eset.
25/25 anonim 

válasza:

válasza:Kenyérlángos ananásszal még furcsább, arra lilahagyma való
Kapcsolódó kérdések:
A Ponyo rament szeretném megfőzni, milyen sonka lenne a legjobb bele?
Aki nem ismerné, ez egy anime, a gyerekek sonkás tojásos rament esznek benne.Ez nem szendvics sonka, hanem ily vastagabb, mint a császár szalonna, vannak benne fehér részek. Ezt idehaza hogy hívják?
Budapesten melyik a legjobb indiai étterem?
Imádom az indiait, de egyre rosszabb és rosszabb minőségben készítik el az ételeket. Legutóbb hasmenésem lett tőle, ezért onnan (Rajdhani) már nem rendelek többé. Egy másik étterem (Crown of India) sótlanul és íztelenül készítette el az egyébként csípős kaját. A...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!