Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mi a titka a kínai éttermeknek...

Mi a titka a kínai éttermeknek, hogy olyan omlós és puha a csirkehús?

Figyelt kérdés
nekem otthon sosem lesz olyan, mindig száraz lesz.
2011. márc. 6. 15:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%
lehet, hogy húspuhítót használnak. Vagy valami pác.
2011. márc. 6. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
86%

Fogyasztóvédelem kínai büfében:


- Az ott mi?

- Csíke

- És az?

- Dísznyó

- És az a másik?

- Kútya

- De azt nem is árusíthat!

- Akkó csíke! :):):)

2011. márc. 6. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
ez engem is érdekelne:- )
2011. márc. 6. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim válasza:
26%

hehe--- barátkozz velük össze, és kérdezd meg..

Egy kis élelmesség aranyos, élelmesség!

2011. márc. 6. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
33%
Mert nem csirke. ;)
2011. márc. 6. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A vékony csirkemellet lazán felvert tojásfehérje

+szójaszósz+étkezési keményítő masszában megforgatom,

forró wokban, kevés olajon megpirítom.3 percnél nem tovább!

(2 perc egyik oldal, 1 perc a másik), ezután már amit akarsz, pl. felöntöd húslével stb.Nem lesz száraz.

Keress egy jó kinai receptest.

2011. márc. 6. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
35%
Nekem is ez jutot eszembe:)hogy mert nem csirke:)Egyszer ettem elég is volt,elvileg csirkehus volt benne gyakorlatilag még közel sem votl csirkeizű.
2011. márc. 6. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
De ha kutyát vagy hasonlót "tálalnak" az már kiderült volna, mert sztem nekik macerásabb lenne hozatni a kutyákat meg megcsinálni belőlük a húst..nemhiszem h menhelyről szedik össze vagy nemtom. De nemhiszem hogy kutya húst adnak..
2011. márc. 6. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:

Írtok 1-2 sületlenséget válasznak. Miért ne lenne csirke? Bármilyen más hús szerintem sokkal drágább lenne. Még senkitől nem hallottam, hogy bármi baja lett volna a kínai kajáktól, még egy gyomorrontás sem, nemhogy komolyabb baj. Szerintem sokkal szigorúbban és sűrűbben ellenőrzik őket, mint bármilyen más kajáldát, pont a rémhírek miatt.

Viszont egy tipp, amitől puha és omlós marad a csirke, legalábbis a bundás készítmények: vékony a hús, gyors sütés, és utána én (ha úgy óhajtja a család) fedeles hőálló tálba szedem, és lefedem. A saját gőzétől átpuhul a bunda, és olyan könnyű, szaftos lesz, mint a kínaiban.

2011. márc. 6. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy éjszakéra fokhagymás tejbe áztatom, akkor nagyon finom és omlós lesz
2011. márc. 6. 23:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!