Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Kínai csípős-savanyú levest...

Kínai csípős-savanyú levest mivel sűrítik be, hogy olyan érdekesen sűrű legyen, mit tesznek bele?

Figyelt kérdés
Kínai étteremben kapható csípős-savanyú levesre gondolok.

2018. nov. 20. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
kukoricakeményítő, étkezési keményítő
2018. nov. 20. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom, hogy ugyanarra gondolunk e, de amiből én ettem legutóbb, abban egy kevés zselatin volt.

Ettől függetlenül lehet benne tápióka keményítő, vagy hasonló.

2018. nov. 20. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keményítő (panírban is az van) meg alapből vannak sűrű ázsiai szószok és abból is szoktak bele rakni.
2018. nov. 20. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Mansour ***** válasza:
76%
Azt nem tudom, hogy ők mit használnak, de a burgonyakeményítőtől egészen olyan állagú lesz. Kukorica- és egyéb keményítőktől viszont nem lesz olyan kocsonyás jellegű.
2018. nov. 21. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!