Ételek, italok - Gyakori kérdések
Ti szoktatok kolbászos krumplilevest csinálni? Ha igen, hogy? Rántással vagy habarással? Miket tesztek bele?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
7
Hogy lehet meg külömboztetni a fözöttpálinkát a pancsolt (tisztaszesz-visszahigitva, aroma) italtol?
Bor, sör, röviditalok
Bor, sör, röviditalok
6
Kapszulás italkészítő gépnél, ha inkább felvágom a kapszulát és bekeverem tejjel, akkor ugyanaz lesz az eredmény, mintha gépnél lefolyattam volna, vagy másabb úgy?
Vendéglátás, éttermek
Vendéglátás, éttermek
5
Barátaimmal szeretnék elmenni egy kis pizzázásra. Erre egy jó beülős helyet szeretnék, ahol jó a pizza, barátságos, szép étterem, korrekt áron. Budapesten a...
Vendéglátás, éttermek
Vendéglátás, éttermek
0
Divat mostanában nagy darab húst sütni alacsony hőfokon (max.130 fok), letakarás nélkül. Van valaki, akinek sikerült, és puha lett a hús?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
6
Ha a rántott húsról leszedem a külső részét (a bundáját), akkor lényegében ugyanolyan egészséges lesz, mintha pl. pácolt húst ennék?
Élelmiszerek
Élelmiszerek
8
Beleöntöttem a pörköltet a főtt káposztába, és pörkölt íze lett. (Lucskos/Székely káposztát készítek) Mivel tudnám kompenzálni ezt az ízt, mivel javíthatnám ki?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
5
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!