Ételek, italok - Gyakori kérdések
Az idei második befőzéskor pont úgy készítettük a lekvárt, ahogy korábban is a sárgabarackból. Most viszont a lekvár tele van kemény rostokkal. A barackon nyersen...
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
2
Milyen tortabevonót használtok, ami valóban szépen, egyenletesen befedi a süteményt? Margarinnal vagy olajjal olvasztjátok fel? Pontosan hogy készítitek?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
Vaddisznópörkölt bográcsban? Pácolás nélkül szükséges-e bele a mustár? Vagy jó anélkül-is?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
5
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!