Ételek, italok - Gyakori kérdések
A kebabot és gyros húst minden étterem saját maga pácolja, darálja és fűzi fel a rúdra, vagy központi helyről kapják Magyarországon? Esetleg import?
Azt látom,...
Nemzetek ételei, italai
Nemzetek ételei, italai
15
Húslevest és alaplevet csak azért kell gyöngyöztetve főzni, hogy ne legyen zavaros?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
4
Mennyi sört vagy pálinkát igyak, ha csak jobban szeretném érezni magamat(nem szeretnék nagyon berúgni)?
Bor, sör, röviditalok
Bor, sör, röviditalok
6
Végzett valaki szőlész-borász képzést FOKSZ-on? Mik a tapasztalatok? Én elkezdtem, de semmi értelmét nem látom.
Bor, sör, röviditalok
Bor, sör, röviditalok
2
Van itthon rengeteg fehércsokim. valami ötlet hogy mit süssek? Lehetőleg olyat amibe nem kell se gyümölcs se semmi speciális alapanyag.
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
A nutellában apró csomós darabokat találtam, de nagyon sokat. Ez mi lehetett? A nutellában normál esetben nincsenek darabok, hanem teljesen sima.
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
7
Ha ennyitől nem rúgtam be, az azt jelenti hogy jól bírom az alkoholt? Vagy csak azért nem éreztem semmit mert viszonylag sok idő telt el két sör között?
Bor, sör, röviditalok
Bor, sör, röviditalok
7
Olaszok és a Görögök mit gondolnak a mi ételeinkhez? és mit gondolnak rólunk?
Nemzetek ételei, italai
Nemzetek ételei, italai
6
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!