Ételek, italok - Gyakori kérdések
Miért lesz kemény a kakaós csigám? Kelt tésztából készítem, tejjel is meglocsolom. Esetleg olyan recepted van, ami tuti puha?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Tejfölös csirkét készítek de nem tudom meddig főzzem a húst? Nem tudom mennyi idős lehet a tyúk! Múltkor húslevest csináltam belőle és kb 3-4 órát főztem de rágós,...
Sütés, főzés
Sütés, főzés
8
Mit tegyek azzal a kefirrel aminek nem ízlik az íze, nem járt le a szavatossága/még/!?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
7
Nagyon hó vége van! Palacsintát szeretnénk sütni. De nincs se tejem, se szódám. De van tejporom! Rakhatok bele? Milyen lesz?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
12
Valahol olvastam, hogy az olyan krumpli ami hámozás után /a héj alatt/ zöld színű az valamilyen mérget tartalmaz és a fogyasztása káros az egészségre?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
4
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!