Ételek, italok - Gyakori kérdések
A fűszerezés sokaknak miért jelent egyet a vegetával/leveskockával, máskor az erős-csípős fűszerekkel? Miért nem tudják sokan, hogy akár ugyanazon alapanyagokból is...
Sütés, főzés
Sütés, főzés
5
Hogyan kell a rizsát ugy meg főzni hogy olyan pörgös legyen? Mert nekem mindig olyan mászkos lesz.
Sütés, főzés
Sütés, főzés
8
Ugye a tojás miatt nem romlik meg hamar a baileys? Mennyi nap kell neki hogy összeérjen?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
14
A juhfélék húsából melyek azok a szakami előírások, amelyeket be kell tartani az előkészítés, az elkészítés, a tálalás és a díszítés során?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
1
A marhahúsnál melyek azok a szakmai előírások, amelyeket be kell tartania az előkészítés, az elkészítés, a tálalás és a díszítés során?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
1
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!