Ételek, italok - Gyakori kérdések
Ha a karajt kis darabokra vágom (2-3 centis), akkor kell alá hagyma, vagy anélkül is meg lehet sütni?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
5
Túl sós/fűszeres krémlevest mivel lehetne lágyítani, úgy, hogy ne menjen a sűrűsége/krémessége rovására?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
4
Ha egy virsli tartós bélben van, akkor az azt jelenti, hogy abban is kell megfőzni? de nem ehető
Élelmiszerek
Élelmiszerek
2
Ismeredsz olyan sztrapacskát amit nem juhtúróval, hanem savanyúkáposztával készítenek? Mik a főbb különbségek az elkészítés módjában az ismertebb juhtúrós változathoz képest?
Nemzetek ételei, italai
Nemzetek ételei, italai
1
Vettem egy Sangriát, kinyitottam pezsgett, és érezhetően pezseg, szánsavas. Mitől van? Iható azért?
Bor, sör, röviditalok
Bor, sör, röviditalok
4
Kézműves hamburgerezőkben nem néznek furán az emberre ha teljesen átsülve kéri a húst?
Vendéglátás, éttermek
Vendéglátás, éttermek
10
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!