Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook






Kategória: Ételek, italok » Sütés, főzés

A kérdés

Hogyan tudnék olyan jó puha lángost sütni, amit az ember a piacon kap?

Az enyém mindig olyan kemény lesz és nem levegős. Hiába kel a tészta sokáig és jó levegősre hagyom,aztán meg széthúzom. nem tudom mit csinálok rosszul.

  okt. 9. 13:05  Privát üzenet  

A válaszok
Az is lehet, hogy jó a tésztád, de ugye otthoni körülmények között nem tudod annyi olajban sütni, mint a piacon, és a sok ideig való sütéstől kiszárad.

A válasz 74%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/9Időpont okt. 9. 13:10 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Én zacskós lángost szoktam, mindig jó. Ilyet ni:

[link]



A válasz 41%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/9Időpont okt. 9. 13:25 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Más receptet próbáltál? Az lehet a gond, vagy a rossz sutesi technika.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/9Időpont okt. 9. 13:39 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Elképzelhető, hogy túlkeleszted. Akkor lesz kőkemény. A másik, hogy bő olajban kell sütni. Hát a lángos nem egy fogyókúrás kaja, az biztos. De a tippem az, hogy túlkel, azért annyira levegős, mielőtt sütöd. Az se jó. Próbáld meg rövidebb ideig keleszteni, hátha bejön. Nem tudom, én erre gondolok, hogy ez lehet a baj. A jó lángos kívül ropogós, belül puha.

A válasz 92%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/9Időpont okt. 9. 13:48 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Tegyél a tésztájába e főtt burgonyát és ne húzkodd ki nagyon, akkor puhább lesz.

A válasz 39%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/9Időpont okt. 9. 13:58 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Lehetséges, hogy túl vékonyra húzod a tésztát, esetleg túl hosszan vagy túl magas hőfokon sütöd.

A válasz 74%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/9Időpont okt. 9. 14:03 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Kevés az olaj, amiben sütöd, és nem eléggé forró, amikor belerakod.

A válasz 88%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/9Időpont okt. 9. 14:03 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

"Hiába kel a tészta sokáig és jó levegősre hagyom,..."

Itt a hiba!

Csak az előírt ideig kell keleszteni és a levegőt utána ki kell nyomni belőle!

[link]



A válasz 88%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/9Időpont okt. 10. 09:39 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Rövid ideig keleszd, meleg helyen! Langyos tejjel dagaszd ne hideggel. Ne tegyél hozzá krumplit mert sok olajat fog felszívni.

Bő, forró olajban süsd kevés idő alatt, épphogy aranybarna legyen. Nekem így mindig puha és "piacos" :)



A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/9Időpont okt. 10. 10:34 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése



Kapcsolódó kérdések
Nokedli keménységét melyik paraméter segítségével lehet változtatni?
Buta kérdés, de milyen olaj az amit a fodrász a hajvágás (szárítás) végén az ember hajára ken?
Douglex Dixon munkásságát a jövőről hogy miként fog kinézni a jövőben az állatvilág és az ember mennyire lehet komolyan venni?
Létezik olyan ember, akinek nagyon lapos és puha feneke volt, de kitudta gyűrni izmosra és kerekre otthon a netes videokkal?
Melyik igaz, ki mit tud erről? Azt mondják hogyha hazudik az ember akkor valakinek puha vagy kemény az orra?
Melyik a legjobb noi villanyborotva? Braun, Philips, Remington, stb? Amelyiktol nem pattog ki az ember bore, es puha, teljesen sima lesz tole. (? )

Kérdések az Ételek, italok rovatbólKérdések a Sütés, főzés rovatból








Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!