Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Amikor padlizsánkrémet csinált...

Amikor padlizsánkrémet csináltam, borzalmasan keserű lett. Ki kellett dobnom. Miért lett keserű? Mit csináltam rosszul?

Figyelt kérdés
2019. nov. 13. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Utoljára én is így jártam, megvettem a padlizsánt és csak napokra tudtam megcsinálni. Olyan lett sülve is mint a szivacs és az íze is keserű lett.
2019. nov. 13. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
49%

Nem szeretem a padlizsánkrémet, így csak tippelni tudok.

Valahol olvastam, hogy a héja keserű és nem szabad, hogy fémkéssel érintkezzen.(?)

Persze lehet, hogy ez is csak valami neten keringő marhaság, nem vállalok felelősséget érte!

2019. nov. 13. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
2019. nov. 13. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Semmit nem csináltál rosszul, a padlizsán volt keserű. Ez előfordul az uborkával és a cukkinival is, nem árt megkóstolni, mielőtt elkészíted. Én is jártam már így, kirántottam, és még az olajat is ki kellett dobni.
2019. nov. 13. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
16%
vótmá
2019. nov. 13. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Be kellett volna vágni nyersen majd alaposan sóval at dörzsölni és allni hagyni mig levet ereszt. Majd kinyomni jól és elkezdeni főzni vele.
2019. nov. 14. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!