Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tésztafőzésnél mi értelme az...

Tésztafőzésnél mi értelme az olajnak?

Figyelt kérdés

Mert az olaj a víz tetején úszik, a tészta meg a fíz alján van. Max. a közepéig feldobja a forrásban lévő víz.


Semmi értelme. A tészta és az olaj nem is találkozik.


2020. febr. 21. 17:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Már én is rájöttem, hogy ez hülyeség, mivel ha olajos vízben főzöm, ha leszurtem és elmostam és olajjal összekevertem a főtt tésztát akkor is összeáll...

Én sem használom. Felesleges plaj pazarlás.

Viszont ha van egy kis időm és házi tésztát készítek az nem ragad össze. Komolyan.

2020. febr. 22. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
Semmi, de az ismerőseim nagyrésze szerint debil vagyok amiért nem rakok olajat a tészta főzővizébe, szóval kitartó tévképzet. :D
2020. febr. 26. 08:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
54%
Nem kell a vízbe olaj. Amikor kész a tészta, átöblíted folyóvízzel és lemosod a keményítőt amitől összeragad.
2021. júl. 3. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!