Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitol lesz jo a porkolt?

Mitol lesz jo a porkolt?

Figyelt kérdés
A porkoltem szaftja nagyon izes, imadom. De maga a hus nem elegge. Puha, omlos, a szaft kiraly, de a hus nem eleg izes. Mi lehet a gond?
2020. febr. 23. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Milyen húsból csinálod?
2020. febr. 23. 21:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 mustafa33 ***** válasza:
41%
Ne áztasd a húst, csak egészben mosd meg, aztán vágd fel. Ne önts alá vizet amíg meg nem fakul a szine.
2020. febr. 24. 01:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
30%

Milyen húsból csinálod???

Körbepirítod a kockákat, mielőtt ráteszed a hagymát dinsztelődni?

2020. febr. 24. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

Ha lotyog a vízben a hús, akkor főtt húsod lesz, nem pörkölted.

Az igazi pörkölt alá nem is kell víz, legfeljebb indításkor egy féldeci, mert a besózott hús úgyis kidobja a levét.

Ha lassú lángon (vagy villanyon) fedő nélkül készíted, akkor a kidobott saját levében megfől, a fölösleges lét elfövi és jó íze lesz a húsnak is.

2020. febr. 24. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
53%
Az előttem szólók jól írták, előbb meg kell pörkölni a húst és nem főzni.
2020. febr. 24. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!