Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Puding készítés eritrittel,...

Furfangos Frigyes kérdése:

Puding készítés eritrittel, hogyan?

Figyelt kérdés
Kétszer próbáltam már, és mindkétszer nehezen sűrűsödött be, és utána újra visszahígult. Mikor cukorral csinálom, ugyanabból a pudingpórból, semmi gond nincs. Van valami trükk, vagy csak el kell találni az arányokat?

2020. márc. 27. 11:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell belefőzni, ha kész van a puding utólag belekevered.
2020. márc. 27. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, holnap ki is próbálom.
2020. márc. 27. 19:18

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!