Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütöttetek már teljes kiőrlésű...

Sütöttetek már teljes kiőrlésű lisztből lángost? Vagy sütött-e valaki lángost sütőben? Ugyanolyan lett, mint a hagyományos?

Figyelt kérdés

júl. 30. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljeskiörlésűt sütöttem, nem volt ugyanolyan az íze, mint finomliszttel, mert érződik a teljeskiörlésű liszt íze, de ízlett. Arra érdemes figyelni, hogy ez a fajta liszt jobban megszívja magát, tehát több víz kell.
júl. 30. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Hogy lenne ugyanolyan, ha más alapanyagot használsz...????
júl. 30. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Állagra és ízre értettem.
júl. 30. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Se állagra, se ízre.


Biztosan ettél már tk. kenyeret meg fehéret is.


Tehát ismered a különbséget.


Kb. ugyanannyi lesz a különbség lángosnál is.

júl. 30. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A sütőben sült "lángos" egy ízetlen, száraz lepény. Teljes kiőrlésűvel még nem próbáltam.
júl. 31. 08:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A lángos _lényege_ (mint a fánknál is), hogy bő olajban sül.


Ha sütőben sütöd, akkor nem lángos, hanem kenyérlepény. Teljesen más kategória.

júl. 31. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!