Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bogracsos porkolt eseten...

Bogracsos porkolt eseten ugyanugy zsiron hagymadinszteles vagy radobjatok egyben a hust is?

Figyelt kérdés
Lattam mar igy is ugyis.

2020. szept. 16. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Is-is. Amilyen kedvünk van, amit csinálni szeretnénk.

[link]

2020. szept. 16. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

Én ugyanúgy készítem, mint fönt a házban gázon.

A pluszt az alatta égő fa füstje és a jókedvünk adja.


(Zsíron megpirított hagyma és arra a hús...hogy a kérdésre is válaszoljak:)

2020. szept. 16. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
En eloszor is fustolszalonnat olvasztok es ebbe a zsirba megy bele a hagyma, kozvetlen utana a paprika, erre dobom ra a hust es csak utana adom hozza a paradicsomot, fokhagymát es a fuszereket.
2020. szept. 16. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Bográcsosnál először hideg zsírral kikenem a bográcsot, majd alól a csontos húst, rá a hagymát, z-paprikát, a tetejére ismét hús... ha felforrt, visszavenni a lángot alatta közepesre, és szépen összerotyog. Az elfőtt levet időnként pótolni kell.

És nem fakanállal kavargatni, csak a bográcsot rázogatni. :))

2020. nov. 10. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!