Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Húsleves készítésnél miért...

Húsleves készítésnél miért szedik külön a zöldségeket és a húst?

Figyelt kérdés

2020. nov. 4. 20:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Mármint utána? Mert sokkal nehezebb lenne egy olyan tálban turkálni amiben hús is van meg zöldségek is. Az összes zöldség összenyomódna ahogy az emberek szedegetik le a villákkal a húst a csontokról.
2020. nov. 4. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim válasza:
86%
Hogy ne legyen egyben. :)
2020. nov. 4. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Mert úgy lehet szépen tálalni. Levesestálban a lé, külön tálon a hús,egy másikon a zöldség, esetleg még a tészta is mehet egy külön tányérra. Aztán mindenki azt tesz bele, amit szeretne.
2020. nov. 4. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

"Húsleves készítésnél"?!


Azert szedik kulon, mert a hus lassabban keszul el mint a zoldseg, ezert elobb a hust teszik fel foni es csak utana teszik bele a zoldsegeket.

2020. nov. 4. 22:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Én azért szedem külön, hogy ne kelljen turkálni a levesben, és a sima leszűrt lé kevésbé romlandó, mintha benne van minden.
2020. nov. 4. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:

jaaa. akkor ezt családos embereknek találták ki?

értem, én azt hittem ,hogy egyben nem lenne teljesen jó, vagy más lenne az ízhatás, nem értettem az egészet, hogy ez miért szokás...

2020. nov. 5. 16:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Családos? Ez meg honnan jött?

Ha egymagamra főzök, akkor sem szeretnék a léből halászni zöldséget meg húst, természetesen akkor is külön szedem. Meg akkor lassabban is fogy el ha csak egy ember eszi, még inkább érdemes külön szedni hogy ne romoljon meg hamar.

Ha valami így észszerű akkor miért szívna vele az ember feleslegesen? Nem értem hogy jön ide az hogy valaki családos vagy sem.

2020. nov. 5. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:

Jó nem kell kötekedni. Apám , igaz nem követte a recepteket, de nem főzött rosszul, ő sosem tette külön a zöldségeket, húst...stb

mi öten voltunk egy családban...

és amúgy én megtudom enni a levest úgy is , ha egyben van...


nekem ez fura szokás....


de, tény, hogy életem első húslevesét készítem....


Ja, még annyit nem értek, hogy míg a zöldséget és a húst külön szedik, a hús levét minek kell leszűrni?????

2020. nov. 5. 22:24
 9/11 A kérdező kommentje:
mármint a húsleves levét
2020. nov. 5. 22:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy a nagyobb darab (zöld)fűszerek, húscafatok, csontszilánkok ne maradjanak benne. Meg gusztusosabb leszűrve.
2020. nov. 5. 22:45
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!